Filteren
Alle filters wissen

Hondenbrokken

Gebruik onderstaande filter om het beste voer voor jouw hond te vinden.
Alle filters wissen
Geen filters beschikbaar
Waar is jouw huisdier allergisch voor?
Geen filters beschikbaar
Mijn huisdier:
Geen filters beschikbaar
Naar welke producteigenschap(pen) ben je op zoek?
Geen filters beschikbaar

Riverwood hondenbrokken.

Als je op zoek bent naar goede hondenbrokken, ben je bij Riverwood op de juiste plek. Hier heb je keuze uit een breed…

Lees meer
10 producten gevonden

Hondenbrokken zonder risico-ingrediënten

Honden zijn van nature vleeseters. Dit betekent dat de darmen van honden niet goed in staat zijn om brokken op basis van granen, tarwe en gluten te verteren. Ook zijn dit ingrediënten die vaak voor allergische reacties zorgen. Bij Riverwood hebben we daarom bewust gekozen voor goede kwaliteit hondenbrokken zonder granen.

 

Brokken boordevol vlees voor de gezondheid van alle honden

Het hondenvoer van Riverwood heeft een hoog vleespercentage, omdat wij geloven dat dit het verteringsstelsel van honden ten goede komt. Dierlijke eiwitten zijn gemakkelijk te verteren voor honden en bevatten daarnaast een groot scala aan essentiële aminozuren. Deze aminozuren in hondenbrokken zijn nodig voor onder andere de groei van het dier, de ontwikkeling van lichaamsweefsel en om de spieren in goede conditie te houden. Wij maken uitsluitend gebruik van vrije uitloop vlees. De spierontwikkeling bij deze dieren was beter, wat de kwaliteit en smaak van onze brokken voor honden bevordert. 

 

Brokken voor honden met een allergie

De norm bij Riverwood is hypoallergeen hondenvoer. Elke variant van onze hondenbrokken bestaat uit drie unieke hypoallergene eiwitbronnen. Met uniek bedoelen we dat deze niet in reguliere hondenvoeding voorkomen. Omdat de meeste voedselallergieën bij honden gerelateerd zijn aan rund of kip, komt dit niet voor in onze brokken. 

 

Koop onze goede hondenbrokken meteen online

Het aanbod van Riverwood voldoet aan alle voorwaarden voor goede hondenbrokken. Wil jij deze voorschotelen aan jouw viervoeter? Verken dan snel ons aanbod aan hondenbrokken met bijvoorbeeld hert, lam en zalm. Indien je op werkdagen voor 16.00 uur besteld, verzenden wij je bestelling dezelfde dag. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de klantenservice voor ondersteuning. Je kunt ook eerst voor een proefpakket gaan!FAQ / Veelgestelde vragen

 • De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voeding voor een puppy is anders dan voor een volwassen hond. Je hebt de volgende informatie nodig om dit te bepalen:

  • De leeftijd van je pup
  • Het gewicht van je pup wanneer deze volgroeid is

  Om het volgroeide gewicht te bepalen, kan er gekeken worden naar het gewicht van de ouders. Ook kan dit gewicht natuurlijk opgezocht worden in de rasstandaard van de hond. Hieronder vind je een voorbeeld om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voeding voor je pup te bepalen:

  Voorbeeld berekening 

  We hebben een Rottweiler pup, een reutje, van vier maanden oud. De benodigde informatie is dan als volgt:

  • Leeftijd: 4 maanden
  • Gewicht op volwassen leeftijd: 50-60 kg (gemiddeld 55 kg)

  Op de verpakking van de hondenbrokken kijken we dan in de voedingstabel in de rij (leeftijd maanden), bij 4-6 maanden, en bij de kolom (volwassen lichaamsgewicht), bij 50 en 60 kg. Volgens deze richtlijn mag de pup 450 gram brokken per dag eten wanneer een volgroeid gewicht van 55 kg wordt aangehouden.

Als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Bekijk hier onze voorwaarden.