Betalen in onze webwinkel

Let op: per 01-03-2024 is onze tenaamstelling gewijzigd van Riverwood International B.V. naar J.P. Brandstores B.V.

iDeal

Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDeal, zonder dat je daarvoor hoeft aan te melden.

PayPal

PayPal is een veilige en eenvoudige manier om online (internationale) betalingen uit te voeren. Bij PayPal open je een digitale betaalrekening waarop je geld kunt storten. Op het moment dat je online een betaling wilt voldoen, kun je met je e-mailadres inloggen in je PayPal-account en het bedrag overmaken.

Bancontact

Met Bancontact kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van Bancontact, zonder dat je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Achteraf betalen met Riverty

Kies je liever voor achteraf betalen via Riverty? Dan hoef je jouw bestelling niet direct op het moment van bestellen te betalen. In dat geval versturen wij jouw bestelling ook als je nog niet betaald hebt. Zodra jouw bestelling door ons is verzonden, ontvang je van Riverty een e-mail met daarin de factuur (en betaalgegevens). Riverty is het bedrijf dat onze achterafbetalingen verwerkt. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd deze factuur te betalen. Voor het gebruik van deze betaalmogelijkheid worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Buckaroo

Buckaroo is de partij die voor ons het betalingsverkeer van onze webshop verzorgt. Buckaroo communiceert met de verschillende banksystemen en verwerkt je betaling. Buckaroo is internationaal gecertificeerd volgens de PCI-standaards van MasterCard en Visa, en zorgt voor een correcte en veilige afhandeling van betalingen door middel van iDeal, creditcard en eventueel zelf overboeken (betalingen door middel van PayPal worden door PayPal verwerkt).

Maestro

Maestro is de SEPA debitcard van MasterCard. Het is een vooraf oplaadbaare betaalkaart waarmee je binnen Europa (online) aankopen kan doen. Het is een veilige en praktische betaalmethode. Net als bij MasterCard, zorgt het veiligheidsprotocol MasterCard SecureCode ook hier voor extra veiligheid. 

Hoe werkt Maestro?
Om te betalen via Maestro vult je jouw kaartgegevens, kaartnummer en vervaldatum in. De betaling wordt bevestigd met een identifier en een unieke transactiecode. Er wordt altijd een saldocheck gedaan.

Prijzen

Alle prijzen in onze webshop staan aangegeven inclusief B.T.W. Er kan sprake zijn van 21% en 9% B.T.W.

Kortingen

Eventuele actiekortingen, zijn al in de aangegeven prijzen verwerkt. Indien je in het bezit bent van een actiecode, kan je deze invoeren tijdens het bestelproces. Kortingscodes kunnen niet worden samengevoegd.

 

 

Als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Bekijk hier onze voorwaarden.