Het avontuur ligt in het verschiet. Vandaag is een mooie dag om samen door te brengen. Een dag vol natuur & het verkennen van je wilde kant.

Nieuwsbrief voorwaarden

Met jouw toestemming gebruiken we je e-mailadres om je onze nieuwsbrief te sturen. Toestemming hiervoor kan je op twee manieren geven: door in de nieuwsbriefbanner op de homepage je emailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken, of door tijdens het bestellen het vakje voor de nieuwsbrief aan te vinken. Na het aanmelden voor de nieuwsbrief wordt jouw email adres door ons veilig verwerkt en nooit aan derden doorgegeven.

Onze nieuwsbrief bevat in het algemeen de laatste nieuwtjes, leuke acties, aanbiedingen en tips & advies van onze specialisten over onderwerpen met betrekking tot de gezondheid van dieren. Wij versturen onze nieuwsbrief over het algemeen één keer per week en maximaal twee keer per week. Wij streven ernaar de inhoud van onze (gepersonaliseerde) nieuwsbrief zo goed mogelijk af te stemmen op de behoefte van onze abonnees. 

Uitschrijven
Je kunt je op elk moment voor onze nieuwsbrief afmelden: klik hiervoor op de link "afmelden", die je onderaan iedere nieuwsbrief vindt. Mocht je problemen ondervinden bij het uitschrijven, dan kun je een bericht sturen naar info@riverwoodpetfood.com 

 

Als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Bekijk hier onze voorwaarden.