Verzending / Bezorging

Verzending

Indien alle door jou bestelde producten voorradig zijn, verwerken en verzenden wij bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur bij ons geplaatst zijn dezelfde dag nog. Wij proberen bestellingen zo veel als mogelijk volledig te verzenden. Mocht het onverhoopt voorkomen dat een door jou besteld product niet voorradig blijkt te zijn, zullen wij altijd contact met je opnemen voor overleg voor een vervangend product of voor een credit.

PostNL - Pakketpost

Jouw bestelling wordt verzonden met PostNL. De levering vindt doorgaans plaats op werkdagen en op zaterdag tussen 08:30 en 18:00 uur.

Track & Trace

Zodra jouw pakket op het sorteercentrum van PostNL is aangekomen, ontvang je een Track & Trace code waarmee je jouw pakket kan volgen. Via deze link kun je de status en tijdsindicatie van levering van je pakket bekijken.

Ben je niet thuis?

Dan wordt het pakket standaard afgeleverd bij je directe buren. Lukt dit ook niet? Dan wordt het pakket afgegeven bij een PostNL-locatie bij jou in de buurt. In de PostNL app kan je met jouw track & trace code zien waar en wanneer jij je pakket op kunt halen. Het is belangrijk om het pakket binnen één week op te halen bij de PostNL-locatie, anders wordt het weer teruggestuurd naar ons.

Wil je toch je pakket opnieuw thuis laten bezorgen? Je hebt tot 23:59 uur de tijd om dit door te geven. Je kunt kiezen uit verschillende data en tijdvakken. 

Nederland

Wij leveren bestellingen vanaf € 49,00 (exclusief verzendkosten) binnen Nederland gratis aan huis.
De verzendkosten voor bestellingen vanaf € 25,00 tot € 49,00 bedragen binnen Nederland € 3,95 inclusief BTW. 
De verzendkosten voor bestellingen van minder dan € 25,00 bedragen binnen Nederland € 6,95 inclusief BTW. 

Producten op werkdagen voor 16:00 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. Onze producten worden door de PostNL op het door jouw opgegeven adres bezorgd. Na verzending ontvang je hiervan een e-mail met daarin het Track & Trace nummer.

Overige landen

Leveringen naar België en Luxemburg nemen doorgaans twee tot drie werkdagen in beslag, overige landen, 3-7 werkdagen.
Een overzicht van de verzendkosten naar overige landen vind je hieronder:

 

 

Onze leveringsvoorwaarden voor leveringen aan niet-Europese landen zijn op aanvraag beschikbaar.
Wij proberen altijd om je bestelling zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk te leveren. 

De verzendkosten worden slechts eenmaal aangerekend, zelfs als een bezorging plaatsvindt in verschillende delen als gevolg van technische of logistieke redenen.

 

Als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Bekijk hier onze voorwaarden.