Riverwood Smaakgarantie

Als je een aankoop doet bij Riverwood International is de wettelijke garantie van toepassing (volgens artikel 9 van de Algemene Voorwaarden). De wettelijke garantie houdt in dat een product moet voldoen aan wat de consument er redelijkerwijs van mag verwachten. Naast deze wettelijke garantie, bieden wij ook een unieke smaakgarantie op een groot deel van onze producten.

Smaakgarantie

Wil je gebruik maken van onze unieke smaakgarantie? Neem dan altijd eerst contact op met onze klantenservice. Mail naar info@riverwoodpetfood.com of bel naar 073 522 0873. 

Wat houdt de smaakgarantie in?

Vindt jouw huisdier het voer dat je bij ons hebt besteld niet lekker? Stuur het dan retour. De retourkosten (à €7,95) zijn voor eigen rekening. Je ontvangt jouw aankoopbedrag (minus de kosten van de retourzending) dan zo spoedig mogelijk terug op je bankrekening. Deze smaakgarantie is dus ideaal als je bij ons een nieuwe voeding koopt, maar wanneer thuis blijkt dat jouw huisdier jouw keuze voeding niet lekker vindt.

Wat zijn de voorwaarden van de smaakgarantie?

  • De smaakgarantie is geldig op alle varianten brokken van Riverwood.

  • De smaakgarantie is enkel van toepassing op de 2 kilo verpakkingen. 12 kilo verpakkingen en 6 kilo verpakkingen zijn uitgesloten van de smaakgarantie.

  • Wanneer je een product naar ons retourneert, mag de inhoud voor maximaal 20% verbruikt zijn. Neem, voordat je een product aan ons retourneert, eerst contact op met onze klantenservice. Dit kan per e-mail (info@riverwoodpetfood.com) of telefonisch (073 – 522 0873). Je ontvangt daarna een PostNL retoursticker.

  • Wanneer je jouw pakket hebt afgegeven bij een PostNL punt is het belangrijk dat je het verzendbewijs goed bewaart. Gooi het verzendlabel niet weg totdat je een bevestiging ontvangt dat jouw retourpakket bij ons is binnen gekomen.

  • De kosten voor het retour sturen van een product (€7,95) zijn voor je eigen rekening.

  • Zodra wij jouw pakket retour hebben ontvangen, controleren wij of de inhoud van de verpakking niet minder dan 80% bedraagt. Vervolgens ontvang je zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag (minus de kosten van het retourneren) terug. Bij een refund wordt het aankoopbedrag (min eventuele kosten van de retourzending) op je bankrekening gestort.

  • Per account mag je maximaal één keer gebruik maken van de smaakgarantie. Mocht je hond of kat het nieuwe voer wederom niet lekker vinden, dan kan je niet nogmaals gebruik maken van de smaakgarantie.

  • Actieproducten of producten die in verband met een korte THT-datum in de aanbieding waren zijn uitgesloten van onze smaakgarantie.

  • Wanneer je gebruik wilt maken van onze smaakgarantie dien je binnen 30 dagen na levering contact met ons op te nemen. Zijn de 30 dagen na levering verstreken? Dan komt de smaakgarantie te vervallen.

Retouradres

Riverwood International BV
Saffierborch 16
5241 LN Rosmalen
Nederland
Als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Bekijk hier onze voorwaarden.