De kracht van samenwerken en samen zorgen

 

Bij Riverwood geloven we in de kracht van samenwerken. Samen werken aan een goede gezondheid van katten en honden. Wij werken graag samen met partners die kwaliteit, ambacht en passie voor dieren net zo hoog in het vaandel hebben als wij. We verbinden ons daarom graag aan dierenspeciaalzaken die net als wij staan voor de gezondheid en het welzijn van hond en kat en bereid zijn om daar samen met ons voor te gaan.

Onze bedrijfsquote luidt immers niet voor niets “We aim to contribute to the well-being of pets by making excellent pet nutrition available to all pet parents world wide”. En dat kunnen we uiteraard alleen maar bereiken SAMEN met onze partners.


Voeding waarmee je dierenspeciaalzaak weer speciaal wordt


Bij Riverwood werken we samen met een groot aantal dierenspeciaalzakenSamen met de dierenspeciaalzaken zorgen we ervoor dat onze producten worden uitgedragen op een manier die past bij de filosofie van Riverwood. Om dit te kunnen realiseren hebben wij een speciaal schappenplan opgesteld. Ook bieden onze vertegenwoordigers ondersteuning en verstrekken zij productinformatie en promotiemateriaal. Onze vertegenwoordigers staan graag voor je klaar!


Ben je benieuwd naar wat Riverwood voor jouw dierenspeciaalzaak kan betekenen? Neem dan gerust contact op met ons op. Je kunt een email sturen naar info@riverwoodpetfood.com met hierin de gegevens van je dierenspeciaalzaak en jouw contactgegevens. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om een afspraak in te plannen of om de mogelijkheden te bespreken.

 

Contact

 

Als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Bekijk hier onze voorwaarden.