Filteren
Alle filters wissen

Natvoer

Gebruik onderstaande filter om het beste voer voor jouw hond te vinden.
Alle filters wissen
Geen filters beschikbaar
Waar is jouw huisdier allergisch voor?
Geen filters beschikbaar
Naar welke producteigenschap(pen) ben je op zoek?
Geen filters beschikbaar

Natvoer voor je hond.


Riverwood natvoer voor honden zit boordevol vlees met een vleespercentage van maar liefst 70%. Daarnaast bestaat het uit een unieke eiwitbron…

Lees meer
10 producten gevonden

Natvoer is een goede keuze voor jouw hond

Er bestaan verschillende soorten voer voor honden, waaronder blikvoer. Natvoer is in veel gevallen een goede keuze voor je hond. We lichten graag een aantal situaties uit waarin de voorkeur uitgaat naar natvoer voor honden. 

 

Natvoer als je hond een slechte eetlust heeft

Natvoer wordt door honden vaak als zeer smakelijk ervaren. Dit komt mede doordat natvoer een sterkere geur heeft dan brokken. Het kan dan ook goed dat jouw viervoeter een slechte eetlust lijkt te hebben als er hondenbrokken voorgeschoteld worden terwijl je hond wel gaat eten als deze natvoer krijgt. Het belangrijkste is dat je hond zijn voedingsstoffen binnenkrijgt, dus natvoer is in dit geval een uitstekend alternatief.

 

Blikvoer voor extra hydratatie bij honden 

Het vochtgehalte van Riverwood blikvoer voor honden ligt tussen de 60% en 84%, wat veel hoger is dan bij droge voeding. Hierdoor draagt ons natvoer bij aan de hydratatie van jouw hond. Het verhogen van de vochtopname van je hond helpt om belangrijke organen, zoals de nieren en urinewegen, minder te belasten. Voor honden met urinewegproblemen is blikvoer een goede optie omdat deze honden gebaat zijn bij extra vochtopname. Dit verkleint het risico op blaasgruis, blaasstenen en blaasontstekingen. 

 

Natvoer bij gebitsproblemen

Waar brokken goed zijn voor een gezond gebit, is natvoer beter wanneer een hond al last heeft van zijn gebit. Natvoeding is namelijk makkelijker te kauwen. Met name voor oudere honden biedt blikvoer uitkomst, omdat gebitsproblemen vaak op latere leeftijd voorkomen bij honden. Eventueel kan natvoer gecombineerd worden met de droge voeding van de hond. 

 

Bestel de benodigde hoeveelheid voeding nu online

Als jouw hond liefhebber is van natvoer, kun je dit het best kopen bij Riverwood. Je profiteert van 100% natuurlijk, gezond blikvoer voor honden. Maak je keuze uit een ruim assortiment aan smaken en bestel. Je kunt ook eerst voor een proefpakket kiezen! Als je voor 16.00 uur bestelt op werkdagen, verzenden we je bestelling op dezelfde dag. Indien je op voorhand vragen hebt of advies wenst, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice

Als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Bekijk hier onze voorwaarden.