Review Platform Trusted Shops

 

Riverwoodpetfood.com is aangesloten bij Trusted Shops, een van de grootste verzamelaars van consumentenreviews over webshops. Op onze Trusted Shops-pagina kun je lezen hoe klanten onze website, service en winkelervaring – van het plaatsen van de bestelling tot de levering – beoordelen. Om betrouwbaar en transparant te blijven zijn hier de richtlijnen te vinden die Trusted Shops hanteert. 

Als je bij Riverwoodpetfood.com een bestelling plaatst, ontvang je een aantal dagen na levering automatisch een e-mail van Trusted Shops met het verzoek een beoordeling over Riverwoodpetfood.com te plaatsen. Wij stellen het zeer op prijs wanneer je bereid bent je ervaring met Riverwoodpetfood.com – positief of negatief – op Trusted Shops kenbaar te maken. Je feedback kunnen wij namelijk gebruiken om de online winkelervaring van onze klanten verder te verbeteren.

Indien je onverhoopt te maken krijgt met een onjuiste levering, dan willen we je dringend verzoeken direct contact op te nemen met onze klantenservice en dit in eerste instantie niet via Trusted Shops kenbaar te maken. Onze klantenservicemedewerkers kunnen namelijk direct actie ondernemen om het probleem op te lossen. Trusted Shops is primair een beoordelingswebsite en geen officieel communicatiekanaal met onze klantenservice.

Als je een aankoop doet bij Riverwood is de wettelijke garantie van toepassing (volgens artikel 12 van de Algemene Voorwaarden). De wettelijke garantie houdt in, dat een product moet voldoen aan wat men er redelijkerwijs van mag verwachten.

 

Als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Bekijk hier onze voorwaarden.