Filteren
Alle filters wissen

Kattenbrokken

Gebruik onderstaande filter om het beste voer voor jouw kat te vinden.
Alle filters wissen
Geen filters beschikbaar
Waar is jouw huisdier allergisch voor?
Geen filters beschikbaar
Mijn huisdier:
Geen filters beschikbaar
Naar welke producteigenschap(pen) ben je op zoek?
Geen filters beschikbaar

Kattenbrokken.

Als je op zoek bent naar goede kattenbrokken, dan ben je bij Riverwood op de juiste plek. Je kiest bij ons uit een breed…

Lees meer
9 producten gevonden

Kattenbrokken voor elke voedingsbehoefte en voorkeur

Net als mensen en honden, hebben ook katten unieke voedingsbehoeften en voorkeuren. Bij Riverwood hechten we er grote waarde aan om aan elke voedingsbehoefte en smaak te voldoen. Om deze reden hebben we dan ook verschillende series kattenbrokken in het aanbod aan kattenvoer opgenomen.

Indoor 

Sommige katten zijn altijd, of een groot deel van de tijd, binnen. Deze katten hebben een minder actieve levensstijl dan katten die ook buiten komen. Het is voor indoor katten belangrijk om de juiste brokken kattenvoer te eten, zodat ze niet te veel eten in verhouding tot hun energieverbruik. 

Outdoor

Katten die buiten komen zijn avontuurlijk en energiek, bovendien krijgt hun weerstand het soms zwaar te verduren. Hiervoor hebben we speciale brokjes kattenvoer in het aanbod opgenomen. De Outdoor serie zorgt voor voldoende voedingsstoffen voor de actieve kat en ondersteunt de natuurlijke weerstand. 

Derma

Voor katten met een (half)lange vacht is vachtverzorging extra belangrijk. Deze vachtverzorging kan voor een groot deel uit voeding gehaald worden, waardoor we een speciale Derma serie kattenbrokken in het aanbod hebben. Deze is bovendien speciaal geschikt voor katten met huid- en vachtproblemen. 

Sterilised

Katten die gesteriliseerd of gecastreerd zijn komen vaak aan na deze ingreep. Hiervoor hebben we een speciale variant van ons kattenvoer in brokjes in het aanbod. Deze kattenbrokken verlagen de pH-waarde in urine en stimuleren gezond gewichtsbehoud. 

Large breed

Grote katten hebben vaak behoefte aan grote brokken en niet aan kleine brokjes kattenvoer. Daarom hebben we een speciale serie ontwikkeld voor kattenrassen als de Maine Coon, Ragdoll en Noorse Boskat. Deze brokken zijn tevens geschikt voor katten die hun kattenvoer normaliter opschrokken. 

Kitten 

Kittens moeten nog groeien, waardoor ze speciale voedingsbehoeftes hebben tijdens de eerste twaalf maanden van hun leven. Om deze reden vind je bij ons speciale kattenbrokken voor een kitten. Dit kattenvoer komt in kleinere brokjes dan reguliere voeding. 

Bestel de juiste kattenbrokken voor jouw viervoeter

Heb jij een kitten en zoek je de juiste kattenbrokken? Of is jouw kat al wat ouder en gaat deze graag naar buiten? Bepaal welk kattenvoer in brokken of natvoer je nodig hebt en plaats je bestelling. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden. Zo smikkelt jouw kat in de meeste gevallen morgen al van het lekkerste kattenvoer! 

Als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Bekijk hier onze voorwaarden.