Filteren
Alle filters wissen

Koffiehout

Gebruik onderstaande filter om de beste variant voor jouw hond te vinden.
Alle filters wissen
Geen filters beschikbaar
Geen filters beschikbaar
Naar welke producteigenschap(pen) ben je op zoek?
Geen filters beschikbaar

Koffiehout

Koffiehout is kauwhout voor je hond dat voor lang kauwplezier zorgt! Het koffiehout van Riverwood is 100% natuurlijk en 100% veilig om te geven…

Lees meer
5 producten gevonden

Koffiehout voor de natuurlijke kauwbehoefte

Honden kauwen om verschillende redenen; het is hun natuurlijke behoefte. Kauwen kan verveling tegengaan en stress verminderen. Bovendien helpt kauwen om het gebit in goede gezondheid te houden. Als je jouw hond in zijn kauwbehoefte wilt laten voorzien, is koffiehout een goede keuze. Dit is een duurzame keuze en nóg belangrijker: een veilig soort kauwhout voor je hond!

 

Wat is koffiehout

Koffiehout wordt gemaakt van takken van de koffiebonenplant wanneer deze is gestopt met het produceren van koffiebonen. Het is dus een 100% natuurlijk product zonder kunstmatige toevoegingen. Doordat het kauwhout geen calorieën bevat, is het ook geschikt voor een hond die op dieet is of risico heeft op overgewicht. Omdat het koffiehout ook nog eens vrij is van dierlijke eiwitten, is het kauwhout bovendien geschikt voor een hond met een voedselallergie of -intolerantie. 

 

Een bewuste keuze

Door de verkoop van koffiehout als kauwhout voor de hond, zorgen we ervoor dat de koffiebonenplant hergebruikt kan worden. Niet alleen is dit goed voor het milieu, ook verdienen de koffieboeren zo extra inkomen. Als je dit hout bij ons bestelt, dragen jij en je hond ook nog eens een maatschappelijk steentje bij! 

 

Bestel het kauwhout voor je hond nu online 

Is jouw hond dol op kauwen? Kies dan een geschikte maat koffiehout uit in ons assortiment en verwen je hond. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden. Heb je nog vragen voorafgaand aan het bestellen? Raadpleeg dan onze klantenservice. We helpen je bij Riverwood graag verder met de juiste keuze voor je viervoeter. 

Als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Bekijk hier onze voorwaarden.